Vrijdag, 6 juli 2018 – zaterdag, 7 juli 2018

Vrijdag, 6 juli 2018 – zaterdag, 7 juli 2018

Na een drukke tijd, even tijd om te herbronnen aan zee. Gisterennamiddag met de wagen propvol materiaal aangekomen in ons appartement in De Haan.  Valiezen uitgeladen, de bedden opgemaakt… pfff… het was een snikhete dag. Rond 17.30 uur zijn Ann en Hans aangekomen. Spaghetti klaargemaakt, wat bijgepraat tijdens diner overgoten met lekkere roséwijn. Daarna, de zetels ingepalmd en met spanning de match België-Brazilië gevolgd… stand 2:1 voor België. De match was niet zo spectaculair als de vorige (België-Japan), maar de Rode Duivels hebben weer het beste van zichzelf gegeven. Het is het eerste jaar dat ik me zo intens kan inleven in voetbal… Ann & Hans opteerden daarna voor een avondwandeling en ik koos resoluut voor mijn bed, en installeerde me knusjes om het boek ‘Alle bessen kun je eten, alleen sommige maar één keer‘ van Gemma Venhuizen te tackelen. Het speelt zich af in Spitsbergen, onze volgende reisbestemming. Zo kan ik me mentaal wat voorbereiden op het leefkader dat ons te wachten staat. Ik kijk al uit naar de verlaten besneeuwde vlaktes en hoogtes!
Vanmorgen liep de wekker al rond 6.30 uur af, was die vergeten af te leggen. Klaarwakker… appelsienen geperst, koffie & thee gezet en ontbeten. Ons Ann was ook al paraat rond 7.00 uur. Fijn kunnen kletsen aan de ontbijttafel rond de nieuwe initiatieven die ze met veel enthousiasme ontplooit om het beste in haar patiënten boven te halen.

Na het vertrek van Ann en Hans de krant verder uitgepluisd en daarna mijn shoppingimpulsen gevolgd in De Haan. Een mooie rode T-shirt gekocht.

Rond 13.00 uur deed Yves zijn intrede in het appartement na een weekje Kreta.

’s Avonds lekker etentje en uitgebreid kunnen bijpraten op het zonovergoten terras van ‘De Concessie’. Het was een mooie dag en avond.

 

 

Reacties zijn gesloten.