Mijn familie

Mijn familie

Mijn familie

Ik ben al 45 jaar gelukkig gehuwd met Yves Slabbinck, senior reisjournalist. We hebben samen drie kinderen: Ann, Guy & Wim.
Ann heeft een relatie met Hans Jacobs, die psychiatrisch verpleger is. Ann is in het dagelijkse leven actief als psychologe, schrijft nu en dan poëtische teksten die ze via het dichterscollectief het Venijnig Gebroed met het grote publiek deelt en is na haar master na master in de kunstwetenschappen nu en dan ook actief in de kunstwereld.
Guy is gehuwd met Ilse Monkerhey (schilderkunst, Luca-Gent; leerkracht boetseer- en schilderkunst middelbare Steinerschool Gent), samen hebben ze twee kinderen, onze oogappels: Romi & Nikki. Guy is master in de grafische wetenschappen, kan na zijn passage in de Brugse Steinerschool van alles, maar het liefst leeft hij zich uit via zijn schilderijen!
Wim heeft een relatie met Annelies Vanhove, communicatiemedewerkster en fotografe. Wim is antropoloog-seksuoloog en is actief in zijn praktijk ‘Ruimte‘ in Gent.  Zijn boek ‘Waarom mannen geen seksboeken kopen – Mythes over mannen & seks‘ werd uitgegeven bij uitgeverij Manteau en werd goed onthaald in de diverse media en bij het grote publiek.