Donderdag, 28 januari – vrijdag, 29 januari 2021

Donderdag, 28 januari – vrijdag, 29 januari 2021

Op 25 januari kreeg ik ’s morgens vroeg een verrassingstelefoontje van het ‘Happy Birthday’-kidskoor uit Gentbrugge, daarna leuke telefoons & SMSjes, mails van onze kroost, familie en vrienden, verjaardagskaartjes en veel hartverwarmende wensen op facebook. Een mooie pot hyacinthen en kaartje van mijn lieve loopvriendin, Pierrette. Ik voelde me ‘gezegend’!
Zondag hebben we mijn verjaardag noodgedwongen thuis, samen met Ann gevierd, die een prachtige ruiker bloemen bij had. Heel dankbaar voor alles in deze voor veel mensen eenzame en trieste tijd… een gezamenlijk feest weerom uitgesteld tot na coronatijd.

En gisteren, 27 januari, beloofden Ilse & Guy eeuwige trouw aan elkaar… het was een holderdebolder huwelijk en très petit coronacomité… te zien in het perspectief van la ferme ‘Les Meilleroux’, in la douce France. Het werd voor hen een prachtige dag, ondanks de coronatijd… en te oordelen naar de vele ‘likes’ op facebook (vanmorgen: 440, 252 opmerkingen, 6 keer gedeeld) ook heuglijk nieuws voor de vele vrienden, familie en kennissen… ook voor hen volgt een feest later,  in betere tijden.

Deze week het mooie beeldmateriaal aanschouwd rond de nieuwe gebouwen van het VLIZ, de InnovOcean Campus, in constructie…

https://www.youtube.com/watch?v=OSN7Vl_tDog&feature=youtu.be

Wow! Als dat geen coole werkplek wordt!

Heel de week permanentie thuis voor TeJo, veel jongeren in moeilijkheden in deze tijden…

Heb moeten afhaken voor de online SNT-les van deze morgen door herhaaldelijke Internetproblemen… grrr.
Ik besef pas nu wat zo’n pannes moeten betekenen voor studenten die online les volgen of online examens moeten afleggen.

En vandaag, 29 januari, toevallig het artikel, van de hand van Fernand Van Damme in De Morgen gelezen: We trouwen steeds later: ‘Het huwelijk heeft een nieuwe betekenis gekregen, waarin ook even om de mening van Wim gevraagd wordt.

Reacties zijn gesloten.