Donderdag, 4 februari 2021

Donderdag, 4 februari 2021

Het Astra Zenica vaccin blijkt onvoldoende getest op 55+, zodat we het perspectief op een vaccin nog wat moeten uitstellen. Ondertussen hebben we hier in België enkele varianten van het virus die hun opmars doen… mogelijks zullen de kappers midden februari terug aan het werk kunnen. Heel wat gezondheidswerkers van woonzorgcentra uit het Brusselse en Luikse lijken niet bereid om zich te laten vaccineren. In Holland waren er rellen… Maar toch piept de zon wat tussen de wolken… ik heb het gevoel dat het ergste voorbij is.

Zondag was een mooie dag in coronatijd… wandeling van bijna 10.000 stappen met Annelies en Wim. Er was een gure wind, maar het heeft deugd gedaan om weer eens wat te kunnen bijpraten.

Gisteren verjaardag van Nikki, 11 jaar al! Via Bolcom online wensgeschenk gekocht… een light projector. Na 24 uur was die al geleverd. Kleine kinderen worden groot.

 

Reacties zijn gesloten.