Dinsdag, 19 juli 2016

Dinsdag, 19 juli 2016

’s morgens wordt voorbehouden met elkaars portret te tekenen… dit leidt wel tot een woedeuitbarsting van Nikki na commentaar van Milou dat het portret dat Nikki maakt niet gelijkend is wat de kleur van het haar betreft. In de namiddag maken we – voor we naar het strand gaan – kennis met de mobiele meeuwen module. Romi luistert heel aandachtig en stelt een paar gerichte vragen. En later doorbladeren we de veldgids en maken we kennis met allerhande soorten meeuwen: de zilvermeeuw, de kleine mantelmeeuw, de kokmeeuw, de grote mantelmeeuw en nog enkele andere soorten.  Het is prachtig weer en de kids genieten volop van het strand en de strandbloemenverkoop die zonder problemen verloopt in de meest diverse talen (Frans, Engels, Duits, Spaans)… Vroeger eindigde dit altijd met een negatief saldo (bijna geen bloemen meer en bijna geen schelpen meer)… nu krijgen Romi, Nikki & Milou stilletjesaan wat meer commerciële feeling en ze eindigen de namiddag met een mooie collectie bloemen en een aanzienlijke hoeveelheid schelpen. De namiddag wordt, zoals elke dag, afgesloten met zwempartij beneden in het appartementsgebouw. Ik sta versteld van de zwemkunst  van de kids… Nikki kan al een hele breedte volledig onder water zwemmen.

Reacties zijn gesloten.