Maandag, 18 juli 2016

Maandag, 18 juli 2016

Romi verdiept zich ’s morgens in de strip die ze van opa gekregen heeft en Nikki verdeelt haar aandacht tussen haar poppen en het dinosaurusboek en vraagt honderduit over gevaarlijke dieren via de laptop van opa. Rond 10.00 uur brengt Hans Milou, die een paar dagen bij ons zal verblijven.
Maandagnamiddag , 18 juli 2016

Genoten van zon, zee, strand… even schrikken van de kwallen die rondzwemmen. Nikki verdiept er zich in samen met twee strandvriendjes. Milou is vastbesloten om ‘nooit’ meer te zwemmen in zee… vermelden dat ik ontelbare keren in zee heb gezwommen en nog nooit met de netels in aanraking kwam, kan haar niet overtuigen om vandaag nog in zee te zwemmen.
’s Avonds trekken we naar het zwembad voor een fikse zwempartij.

 

 

vakantie de haan

Reacties zijn gesloten.