Vrijdag, 8 juli 2016

Vrijdag, 8 juli 2016

Auberge des Rois, De HaanIn de namiddag vertrokken richting De Haan. Het leek net een volksverhuizing J, auto’s volgeladen, veel materiaal rekening houdend met beddengoed, handdoeken, huishoudmateriaal, levensmiddelen, etc. We vonden het appartement keurig net toen we aankwamen. Eventjes wat gesukkeld met de wifi en de televisie, maar alles is ten slotte in orde gekomen. Eenmaal alles uitgepakt en bedden opgemaakt, na een heerlijke douche, ’s avonds lekker gaan eten in het Beachhotel (Auberge des Rois)… uiterst vriendelijke bediening en prijs/kwaliteit zeker oké! Wat te veel van het veel te goede, een wandeling kon er niet meer van af,… recht naar het appartement, rond 21.00 uur uitgeteld en neergeploft in bed rond 21.00 uur en geslapen tot 7.30 uur.

 

Reacties zijn gesloten.