Dinsdag, 29 november – Donderdag, 1 december 2022

Dinsdag, 29 november – Donderdag, 1 december 2022

Dinsdag, 29 november 2022

In de voormiddag een hele lange wandeling gemaakt, verder genoten van het mooie weer hier… Een rustig ligplaatsje gevonden naast de exclusieve zone, pal naast het zwembad. Vanaf 8.30 uur mag je hier de handdoeken leggen en de hotelgasten staan al rond 8.00 uur in de rij voor een mooi plekje onder de zon. Vandaag de lectuur verdergezet van het boek ‘A l’origine notre père obscur’ van auteur Kaoutar Harchi, een pakkend verhaal rond wantoestanden en het trieste lot van gesluierde vrouwen die door man en familie verstoten worden.

Woensdag, 30 november 2022

Na onze wandeling van deze morgen wat gemiste Facebookberichten bekeken… en gemerkt dat onze offspring ook niet stilzit. Tentoonstelling ‘Romantic Desire’  van Guy in Art Gallery Charles De Cordier Fine Arts (Henegouwenstraat 119, Gent) (2-31 december 2022).  Ann kondigt een tentoonstelling aan met haar poëzie en schilderijen van Sarah Strosse van 9 tot 12 december @Kunstwerkkunst op het Beverhoutpplein 6 in Gent. Weerom heel benieuwd!

Vanmorgen op cadeautjesjacht geweest… Knusse wollen sjerpen, Eau d’Issey, T-shirts voor ons mannelijk luik, en handige vierkante Bluetooth sound boxen voor Romi en Nikki. Het werd een lange wandeling… Hier en daar ook zwervers in Tenerife, ook een vrouw die iedere dag op een hoek staat en geld bijeenrijft om voer te kopen voor de vele honden waar ze voor zorgt. Vandaag weerom lectuur, afgewisseld met zwempartijtjes in het desolate mooie, koele zwembad van de exclusieve zone.

Donderdag, 1 december 2022

Vanmorgen lange wandeling gemaakt langs de pier…. Iedere dag meer dan 10.000 stappen. Nu uitrusten aan het zwembad. Yves is verwikkeld in een gesprek met een jongeman die ook heel veel reist, en beneden is er een Sangria-workshop aan de gang. Onze laatste dag hier… We proberen er nog het maximum uit te puren… Morgen back to the cold world! Brrr…

Reacties zijn gesloten.