zaterdag, 29 januari 2022

zaterdag, 29 januari 2022

Het was een mooie week. Zondag superlekker verjaardagsetentje met manlief in de sfeervolle en coronaveilige ‘Bistro Restaurant De Grilloir‘, afgerond met wandeling van 15.000 stappen door Brugge en een lekkere wafel & thee in ‘Odette Boutique‘, waar ik benieuwd was hoe robot Odetje ons zou bedienen… leuk om te zien hoe een vriendelijk robotje het werk van de obers lichter kan maken.
De bloemen, lieve berichtjes, mails & cadeautjes van de kids, familie en facebookvrienden kleurden verder de dag.
Een drukke volle onthaalshift in  TeJo woensdag… en als kers op de taart de donderdag en -nacht en vrijdagmorgen ‘sistersitting’ in Gentbrugge. Het was puur genieten, het was weer een tijdje geleden dat we elkaar zagen.

De donderdagavond samen met Nikki haar toets van de vrijdag ‘De landen & hoofdsteden van de EU’ voorbereid… en ik moet toegeven ook ik heb weer veel bijgeleerd (o.a. Slowakije, Bratislava; Slovenië, Ljubljana, etc.). Jammer dat we niet dichter wonen… Ook Romi had toets geschiedenis voor te bereiden… voor haar was het dubbel zo moeilijk want door de quarantaine, had ze een hele week van de periodetoets gemist. Heel veel tekst over de 17de eeuw, Renaissance, Barok, …

Zij zorgden beiden voor een eigen gemaakt origineel verjaarscadeautje, was er superblij mee. Romi heeft een mooie tas gemaakt met mijn lievelingskleuren en Nikki een prachtige tekening met tekst…

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.