Zondag 7 – maandag 8 maart 2021

Zondag 7 – maandag 8 maart 2021

Een stralende zondagmorgen… na een lange pauze weer gejogd… buiten alle verwachtingen liep dat veel vlotter dan aanvankelijk gedacht. Ik voelde me als herboren achteraf. Goede voornemens om het joggen weer driemaal per week op te nemen.

In de namiddag het bezoek van Katrien & Nicolas met de kleine Briek… 14 maanden, zo flink en een en al actie! Nieuwsgierig, op verkenning en crossend naar alle uithoeken van ons huis. Straks kan Briekje meelopen met de kind-(groot)ouderloop van onze loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme, die voorlopig on hold werd gezet en uitgesteld tot april 2022. Blij met het weerzien!

Vanmorgen, op vraag van de politie, mijn oud rijbewijs in het gemeentehuis ingeleverd en een nieuwe in de plaats gekregen. Waar is de tijd van het behalen van mijn theoretisch examen, een praktisch examen afleggen was toen niet nodig… ik leerde rijden met mijn vader, die zeer nauwgezet was en dat ging nu en dan gepaard met traantjes en heftige discussies, die achteraf gelukkig altijd bijgelegd werden.

Vandaag, 8 maart, internationale vrouwendag… een bijdrage van Wim in Knack Weekend. Mooie wandeling gemaakt met manlief in De Haan langs het desolate strand. Het strand wordt met bulldozers in gereedheid gebracht voor de paasvakantie… Een nieuw appartementsgebouw is in volle opbouw en wordt neergepoot naast het appartement waar we een paar keer in de zomer logeerden… De dijk van De Haan, zo anders nu… lege restaurants, tearooms, terrasjes.

Reacties zijn gesloten.