maandag, 14 oktober 2019 – 16 oktober 2019

maandag, 14 oktober 2019 – 16 oktober 2019

Maandag, 14 oktober 2019

Vanmorgen toevallig Wim gehoord… te gast in ‘De wereld van Sofie op Radio 1‘.

Avond: vergadering organisatiecomité loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme (zaterdag, 26 april 2019). De sponsorzoektocht begint zijn vruchten af te werpen, logo’s worden verzameld, vergunningen bekeken, het programma neemt stilletjes aan een concrete vorm aan,  deadlines & to do’s werden overlopen en verder opgesomd onder de deskundige leiding van Toon.

Dinsdag & woensdag, 15-16 oktober 2019

Twee mooie dagen doorgebracht bij onze creatieve kleinkinderen… dat was een hele tijd geleden. Leuke en opbeurende quality time in deze grijze herfstdagen! De dinsdagavond een bonus: onverwacht bezoek van ons Ann na haar dagtaak. Fijne bijpraatbabbel met Ilse, Ann & Guy & de kids bij een lekkere macaroni met zalm en kaas.

De woensdagnamiddag werden enkele toetsen voorbereid… Met Nikki een A4 met spellingsoefeningen. Met Romi, eveneens spelling en een hele resem oefeningen zinsontleding wat mijn kennis van destijds wat heeft opgekrikt (aanduiden onderwerp, persoonsvorm, lijdend voorwerp, meewerkend voorwerp, gezegde, bijwoordelijke bepaling van tijd, plaats, middel, voorzetselvoorwerp).

In de namiddag – terwijl Romi naar de gitaarles was en mama eindelijk in alle rust een evaluatie kon afwerken – shopping met Nikki… en o.a. aankoop van griezelig verjaardagscadeautje voor verjaarspartij van Silas waarop Nikki is uitgenodigd (Halloween-masker en een hangend spook dat enge geluiden voortbrengt. Brrr…).

’s Avonds, in de duisternis, richting home sweet home gereden in de gutsende regen en daarna nog wat online overleg gehad met mijn lieve TEJO-collega die mijn onthaalshift van de woensdag heeft overgenomen.

 

 

Reacties zijn gesloten.