Maandag, 28 oktober 2019

Maandag, 28 oktober 2019

Een ietwat tumultueuze maand achter de rug… Maar komt tijd, komt raad.

Het winteruur is er ondertussen met in zijn zog de herfstvakantie..
Zondag, eindelijk, na een hele tijd, een herbronnend loopke van 5km kunnen doen langs de mooie in herfstkleuren gehulde Brugse vesten. I’m back… hardlopen zorgt bij mij steevast voor een brainlift, it’s my natural dope… de zon lonkte na het loopke weer aan de horizon. Deze week weer naar de loopclub… blij!

Manlief geniet momenteel van de moessonregens tijdens een Blitzbesuch aan Sri Lanka, Ann is weer aan het werk na een weekje vakantie, Guy & Ilse en de kleinkinderen genieten volop van de natuurpracht van Friesland, onze Wim is verjaard, maar had niet veel tijd om te feesten, wegens druk, druk…

In de Knack een artikel van Dirk Draulans rond senioren en seks ‘De seks is anders, maar doorgaans beter‘, waarin de mening van Wim even aan bod komt… en deze week brengt Wim het middagjournaal op Radio 1, tijdens de uitzending ‘Nieuwe Feiten’ van 12.00 tot 13.00 uur. Vandaag ging het over ‘De eerste keer en of die inclusief is, of niet‘.

Straks weer oma van dienst, terwijl Guy & Ilse zich creatief uitleven… iedere leeftijd heeft zijn charmes. Ik kijk er met veel plezier naar uit. Quality time with the grandkids, bestaat er iets mooier?

Expo Arty Farty (12-15 december, Drongenhofkapel, Gent)2019, Drongen

Reacties zijn gesloten.