maandag 24 & 31 december 2018

maandag 24 & 31 december 2018

Kerstavond

Na de hectische, maar ook leuke momenten eigen aan de kerst- en nieuwjaarstijd, palmt een wat ‘normaler’ ritme stilletjes aan ons leven weer in. Christmas eve was cosy and nice in our home with the family. Ook Yves’ broer & schoonzus waren van de partij. De sfeer zat meteen goed en tussen de gerechten door circuleerden de cadeautjes heen en weer.. quality time voor jong en oud! Nieuwjaarsbrieven werden door Romi & Nikki voortreffelijk voorgedragen voor respectievelijk meter Ann en peter Wim en Romi las een persoonlijke NY-wens ter mijner attentie voor in het Frans. Wow! Impressed! Annelies goochelde met de laatste trendy SMS-filters voor de kids, wat soms tot grote hilariteit leidde.
Ann & Hans, Ilse, Romi en Nikki bleven overnachten… het is altijd leuk om het familiesamenzijn wat te rekken in de tijd.

Oudejaarsavond

Een sfeervolle oudejaarsavond volgde bij ons Ann, Hans en Miloutje… Daar werden we vergast op een heerlijk diner, nu en dan afgewisseld met de deuntjes reeds voortreffelijk gebracht door Milou op de  saxofoon…. Het was een gezellige oudejaarsavond anders dan anders… en na een deugddoende nacht in de knusse slaapkamer van hun sfeervol en gezellig huis trokken we na het lekker ontbijt, dat Ann in alle vroegte op de fiets had gehaald, richting home sweet home.
Thanks Ann & Hans, we hebben genoten van dit schitterend jaareinde.

2019 is voor ons alvast goed ingezet.

 

 

Reacties zijn gesloten.