zondag, 28 oktober – 2 november 2018

zondag, 28 oktober – 2 november 2018

Het kwam supergoed uit deze keer, gezien de drukte rond de voorbereidselen van de nakende tentoonstelling ‘Le Besoin de Faire Grand‘ van Guy in de Lindenlei vanaf 6 november… Quality time with the kids in SunParks De Haan voor opa & oma!

De dinsdag en woensdag arriveerden nog een nichtje en een vriendinnetje, om het gezelschap compleet te maken.  Het werden voor ons vier actieve en heerlijke dagen en nachten!
Activiteiten: veel waterpret, Halloweenmomenten met ‘rood’ water in het subtropisch zwembad, zonnige wandelingen doorheen duin, bos en strand van De Haan. Dit alles afgewisseld met het op de voet volgen –  samen met Yves – van de fantastische prestaties van Nina Derwael op de iPad, gezelschapsspelen, knutselen, tekenen, trampolinespringen, etc.

Romi heeft momenteel het schrijfvirus te pakken en houdt haar notitieboekje steeds paraat om nieuwe indrukken, pittige verhaaltjes neer te pennen.
Nikki hield het bij het creëren van coole indianenvlechtjes, die ze later wou verkopen voor een goed doel, tekenen, poppenrolspelletjes…

De laatste dag kregen we van Romi nog een ontroerend mooie dankbrief en twee fraaie oorringen die ze zelf gefatsoeneerd had.

We brachten samen ook nog een bezoekje aan diegenen die er niet meer zijn, maar ons heel dierbaar waren.

 

Reacties zijn gesloten.