Zondag, 24 december – vrijdag, 29 december 2017

Zondag, 24 december – vrijdag, 29 december 2017

De maand is voorbijgevlogen… terug acclimatiseren aan ons vochtig en koud klimaat, fikse loopkes met mijn loopvriendin, shopping en aankoop van gepaste kerstcadeautjes, als toppers de jaarlijkse kerstavond bij ons in familiekring.

De kerstdagen werden als kers op de taart gevolgd door enkele dagen quality time met Romi, Nikky en Milou. De woensdag trokken we naar Oostende. Het geplande duchtig ‘inspringen’ van het gloednieuwe trampolinepark Hangtime – het vroegere Earth Explorer – diende wegens volzet vervangen door een alternatief. We namen op de Oosteroever resoluut de veerboot naar Oostende en brachten o.a. een bezoek aan het Noordzeeaquarium en de in Oostende altijd sfeervolle kerstmarkt en ijspiste.

Na een lekkere pannenkoek in het stemmige ‘Bistro Chamartin’ in de ijzige regen terug richting Visserskaai getrokken. De veerboot trotseerde bij de overtocht naar de Oosteroever het stormweer en ik moet toegeven dat ik er niet helemaal gerust in was dat we die Oosteroever heelhuids zouden bereiken. Onze Romi zag al de krantenkoppen van de volgende dag voor haar ogen defileren… ‘20 passagiers aan boord, allemaal verdronken’.

Met wat heimwee in het hart in volle vaart door de plassen voor de VLIZ-gebouwen gereden, mijn vroeger werk- en actieveld gekoppeld aan zoveel mooie herinneringen…
De eerste pakhuizen van de Vismijn gingen al tegen de vlakte.. er ligt heel wat puin.

Al bijna twee jaar met pensioen nu… que le temps passe vite!

Reacties zijn gesloten.