Zondag, 26 november 2017

Zondag, 26 november 2017

Vanmorgen genoten van lectuur en zwembad. In de namiddag grote wandeling gemaakt langs het strand. ’s Middags een lekkere ‘ensalada Canaria‘ gegeten in ristaurante Boulevar en Yves een ‘calamares plancha‘. Avond: scrabblepartijtje met Yves. Yves grandioos gewonnen… Morgen de revanche.

Tijdens de lunch op het stemmig terras van ristaurante Boulevar met uitzicht op het strand de vele voorbijgangers bekeken… Wat opvalt hier en in het hotel zijn de vele obese mensen… Mannen paraderen zonder schroom met hun dikke buiken en al dan niet getatoeëerde armen en rug… en de meeste vrouwen lopen erbij zonder complexen rond hun soms heel weelderige vormen. Tengere mensen zijn hier de uitzondering.

Begonnen aan het boek ‘Nooit meer naar de dokter – Hoe u zelf kan zorgen dat u gezond bent en blijft‘ van dr. Servaas Binge.  Het eerste hoofdstuk doorworsteld rond het genoom. Ik heb eruit onthouden dat je met pillen brandjes blust, maar de grond van het probleem niet wordt aangepakt. Door meer te bewegen, gezonder te eten, minder te drinken, …. zouden al veel ziekteoorzaken aangepakt kunnen worden.

 

Reacties zijn gesloten.