Zaterdag, 25 november 2017

Zaterdag, 25 november 2017

Vanmorgen om 10.00 uur richting Oostende gereden. In de luchthaven was het wel even aanschuiven voor we naar de vertrekhal konden. Er was een strenge controle, wat gezien de terreuraanslagen wel goed is. Na een glaasje Champagne en het begroeten van bekende gezichten konden we plaatsnemen op het vliegtuig op seats 26E en 26F, dat ons rond 17.45 uur naar Tenerife zou brengen, na een tussenlanding in Las Palmas.

In de luchthaven namen we een taxi richting hotel Hovima (Costa Adeje). Ik had via booking.com een junior superior room geboekt en vorige week, nog contact gehad met een vriendelijke en efficiënte Sonja om nog eens extra te checken… We kregen zomaar een upgrade naar een excellence suite! Wow! Panoramisch zicht op zee vanuit een ruim terras met jacuzzi en ruime vertrekken met alles erop en eraan, twee douchecellen, 4 lavabo’s, 3 televisies. “Room 918 is the nicest room of the hotel”, werd ook medegedeeld aan de receptie. Na een deugddoende douche, trokken we richting restaurant, waar we van een lekker buffet genoten overgoten door een lekkere fles roséwijn.

We sliepen met het geruis van de zee op de achtergrond. De eerste dag van de vakantie is alvast geslaagd.

Reacties zijn gesloten.