Woensdag, 13 september 2017

Woensdag, 13 september 2017

Vorige week was druk… maandagavond workshop vegetarisch koken bij Beryl. Het ging er zoals gewoonlijk heel gezellig aan toe. Zoals we ondertussen van Beryl gewoon zijn:  op z’n leuk Afrikaans, een mix van allerhande kruiden, groenten, weetjes, humor, wijsheden… afgerond met een lekker vegetarisch onderonsje.

Op zondag, tijdens de uitzending ‘de zevende dag’…  zat ik plots als van ‘t Lam Gods geslagen, met wijdopen mond naar het scherm te staren.  Sofie Lemaire kondigde, op haar zo eigen vlotte manier, een nieuw seizoen aan, waarin zij en Bent opnieuw de hoogtepunten uit de culturele wereld zullen tippen tijdens ‘Culture Club’ op Canvas de woensdag…  en plots duikt daar de naam van onze Guy op het scherm, waarbij  Sofie toelichting geeft over de manier van werken van hedendaagse jonge kunstenaars.  Quelle suprise!

De Zevende Dag, 10 sept. 2017

Dinsdag de loopdraad weer opgenomen met loopvriendin Pierrette… we liepen 4,6 km aan een leuk tempo op de sporttereinen van Bloso.
De woensdagavond een interessante presentatie en bedrijfsrondleiding bij Daikin Oostende georganiseerd door de Women’s Business Club… was onder de indruk van de bedrijfscultuur, de grootteschaal van deze dynamische en innoverende onderneming! Daarna volgde een verzorgde receptie en een gezellige babbel.

Woensdag, 13 september 2017… Verjaardag Guy!  Geen school vandaag, oma: oppas van dienst, quality time with the kids. Toen ik aankwam ’s morgens vroeg was de tafel voor het ontbijt al mooi en met veel liefde versierd met uitgeknipte hartjes en de cadeautjes, met o.a.  het mooie boek ‘Puur Pascale 2’ al afgegeven.  Guy is a lucky guy, husband and dad. Ons cadeautje: drie ‘special painting brushes’, voor toekomstige ‘special paintings’ … Genoten van een prachtige, gezellige dag met Romi & Nikki en vriendinnetje Anna. Over de middag schoven ook Wim & Annelies aan bij de lunch, wat nog extra kleur gaf aan deze mooie dag. De kinderen waren opgetogen rond het onverwacht bezoek en genoten de aanwezigheid van Annelies & Wim en van hun favoriet gerecht, nl. ‘macaroni met kaas en hesp’,

De donderdagmorgen WordPress in SNT en de donderdagavond loopke van precies 5 km langs de Spoorwegbedding… heerlijk herbronnend was dat.

De EAS en IZWO-collega’s van destijds aangeschreven voor een gezamenlijk etentje… Hopelijk krijgen we iedereen bijeen, ik kijk er al naar uit.

 

 

Reacties zijn gesloten.