Donderdag, 24 augustus 2017

Donderdag, 24 augustus 2017

Al drie dagen snipverkouden… ik lig nu wel niet meer in de lappenmand en voel me toch al wat beter na wat het venijnig virusje dat meegereisd is met Yves me heeft aangedaan.  Het lek in ons plat dak werd gisteren hersteld en onze vaste telefoon werd vandaag in enkele minuten tijd gerepareerd door een vriendelijke en superhandige technieker. Al maandenlang… wat zeg ik jarenlang gekraak in het toestel… en nu had ie de geest gegeven. Eindelijk eens een technieker met supersnelle brains, twee rechterhanden en daarbovenop een flinke schep zin voor humor.
Na de aanslagen in Barcelona, gisteren ook nog terreuralarm in Rotterdam, waarbij een concert  van de Californische band Allah-Las in de Maassilo werd afgelast.
Will it ever end?

Reacties zijn gesloten.