Maandag, 21 augustus 2017

Maandag, 21 augustus 2017

Vanmorgen 5,5 km gelopen langs de Brugse vesten.
Deze namiddag het droevige nieuws vernomen dat Dr. Volodymyr Vladymyrov op 14 augustus overleden is. Hij was destijds verantwoordelijk voor de opstart van het UNESCO/IOC Project Office for IODE.
Zijn bureau was in den beginne net naast het mijne en ik bewaar een goede herinnering aan hem. Hij was zeer professioneel, een goed mens met het hart op de juiste plaats. Het was voor hem en ons team een drukke tijd toen en soms was er niet veel meer ruimte dan een korte ‘good morning’ en ‘good evening’ groet… maar steevast bracht hij als hij op missie ging een klein aandenkentje mee, een sleutelhangertje, dat ik nog steeds gebruik, een Baboeshka…

Gisteren zijn Ann en Hans en Milou voor een weekje op reis vertrokken, richting Morvan. Ik hoop dat alles goed mag gaan!

Reacties zijn gesloten.