Zondag, 5 februari – vrijdag, 10 februari 2017

Zondag, 5 februari – vrijdag, 10 februari 2017

Zondag

Opgeruimd en in de loop van de dag Damme-Brugge-Damme-to do’s afgehandeld.
’s avonds lekker gaan eten in ‘Ter Doest’ samen met Ann en Hans. Het was superlekker en gezellig.

Maandag

Telefoon ’s morgens dat Romi 38,7°C koorts had… naar Gentbrugge gereden om voor haar te zorgen. In de loop van de dag ging het beter. Een lange rekentaak afgewerkt… hoofdrekenen ‘het dubbel van’ ‘de helft van’. Helemaal niet makkelijk met bewerkingen als ‘de helft van ‘978’… Romi kan heel goed hoofdrekenen… sneller dan oma…

’s Middags Nikki opgehaald aan school. Lasagne klaargemaakt voor het avondmaal en knusse tijd. Samen met Guy een spelletje monopoly gespeeld ’s avonds.

Dinsdag

Les WordPress bekeken, een backup van de site met succes uitgevoerd en de mogelijkheden van het gratis online programma Pixlr.com bekeken (indrukwekkend!). ’s Avonds leuke loop van 38 minuten met loopvriendin Pierrette in Bloso. Heeft deugd gedaan!

Woensdag

In alle vroegte samen met Yves naar Gentbrugge gereden… Romi heeft een ‘angine’ en de dokter raadt aan om toch een dagje thuis te blijven. ’s Middags Nikki opgehaald aan school en kabeljauw met prei en patatjes gegeten. Mooie dag gehad. Romi was ’s avonds al veel beter.

A very special drinking straw meegebracht door opa Yves uit Columbia

Donderdag

Weerom een interessante les WordPress achter de rug… Tijdens de pauze wat bijgepraat met enkele cursisten. ’s Avonds 50 minuten gejogd met Pierrette in en rond het Daverlopark.
Onze Wim is op de radio geweest bij onze noorderburen op Gijs 2.0 en, en passant nog een leuk artikel rond Valentijn in Charlie magazine. Wim is a busy bee.

Vrijdag

Vanmorgen konijn klaargemaakt… mmm, lekker! Leerrijke en leuke namiddag gehad bij de Apple senioren. Veel bijgeleerd na presentatie van Joost Verstraeten rond het nieuwe iOS 10, Berichten, iMessage & notities. Het was een aangename namiddag. Vanavond sneeuw in ’t land… bij gebrek aan parkeerplaatsen in het centrum hebben we dan maar afgezien van een avondje Lumière.

 

 

Reacties zijn gesloten.