Maandag, 11 juli 2016

Maandag, 11 juli 2016

Maandag, 11 juli 2016
Nikki heeft bij het ontbijt vol enthousiasme haar vakantiewerkboekje getackeld… en haspelde vol vuur de ene oefening na de andere af. Het weer was niet denderend vandaag, boodschappen gedaan gecombineerd met hanen gaan spotten… we hebben ze alle tien gevonden.

De Haan

’s Namiddags kwam de zon er dan wat toch door. Op naar het strand… heb strandbloemen gefatsoeneerd aan de lopende band. De uitwisseling van bloemen en schelpen in de meest uiteenlopende talen (Frans, Duits, Spaans… verliep op wieltjes… met als resultaat heel veel schelpen en ook veel bloemen. Balans: we kunnen de transacties dus als zeer winstgevend beschouwen.

De Haan

Na het strand een plons in het zwembad. Ik stond verbaasd hoe goed Romi & Nikki al kunnen zwemmen, wat een verschil met vorig jaar! Geen bandjes meer nodig, weg schrik dat ze zich zouden wagen naar de grote diepte. ’s Avonds hebben Yves en Romi een aantal rondes ‘vier op een rij’ gespeeld , een spel waarin Romi superbedreven is, gevolgd door een rondje monopoly. Nikki superdruk doende met vakantiewerkboek en het zoveelste scenariospel met de poppen, alles rijkelijk overgoten door met tekst en uitleg.

De Haan

Reacties zijn gesloten.