Zondag, 10 juli 2016

Zondag, 10 juli 2016

De HaanVanmorgen loopke gedaan langs het strand, daarna stortbad en uitgebreid ontbijt. Yves zorgde voor broodjes & croissants en De Zondag… Krant van West-Vlaanderen van A tot Z gelezen. Spaghettisaus gemaakt voor vanavond. Rond 14.00 uur richting strand getrokken en genoten van het mooie weer. Boek uitgelezen en nieuwe begonnen ‘Mindmapping for Dummies’.

Rond 18.00 uur zijn Guy & Ilse en de kindjes aangekomen. Romi & Nikki waren uitbundig blij om ons te zien en hebben direct hun verrassingske gevonden en stante pede de nieuwe pyjamaatjes aangetrokken. We hebben samen spaghetti gegeten en wat bijgepraat. Na vertrek Guy & Ilse vroegen Romi & Nikki al direct naar de vakantieblaadjes en we hebben samen een drietal bladzijden afgewerkt.

Daarna tandjes poetsen, verhaaltje lezen en het bed in. Hopelijk tot 7.30 uur morgen zoals afgesproken.

Reacties zijn gesloten.