Dinsdag, 12 juli 2016

Dinsdag, 12 juli 2016

’s morgens macaroni met hesp klaargemaakt voor avondmaal. Gezien het weer niet denderend is, richting Kursaal Oostende waar een grootse Dinotentoonstelling te bezien valt. De tram genomen en in de gietende regen het Kursaal binnengevlucht… we hadden immers geen regenkledij mee (vergeten de in ons klimaat onmisbare buienradar te raadplegen). Het was een indrukwekkende tentoonstelling met alle mogelijke types dinosaurussen, een goede informatieve film, 3D-visuals, etc. De kinderen hebben genoten van begin tot eind en wij ook.

Daarna hebben we garnaalkroketten gegeten in een brasserie in de buurt en de tram appartementwaarts genomen. ’s Avonds richting zwembad en daarna wou Nikki dolgraag nog skeeleren. Eerst tot aan het hekken, daarna nog wat verder en daarna op haar vraag tot aan de schelpenwinkel. Heb haar begeleid tot daar en in de winkel heeft ze een paar mooie schelpen uitgekozen voor Romi en haarzelf. Op de terugweg troffen we Ann aan die bij ons zou overnachten.

Dino's Oostende

Reacties zijn gesloten.