Dagen 113-119 – zaterdag, 11 juni – vrijdag, 17 juni 2016

Dagen 113-119 – zaterdag, 11 juni – vrijdag, 17 juni 2016

Van alles en nog wat… werk in de tuin, nieuwe bloemen geplant… de sla heeft de aanval van de slakken niet overleefd… ondertussen is het artikel mbt goed doel ook verschenen in De Krant van West-Vlaanderen en de Streekkrant.


De woensdag, lunchafspraak met Hilde in De Blauwe Sluis… was lang geleden, hebben heel wat bijgepraat. Zij heeft het niet makkelijk met haar moeder die niet goed meer te been is en de boerderij. Loopvriendin Pierrette is oma geworden van kleinzoon Arend. Wim heeft een punt gezet achter zijn boek… nu nog de opmerkingen afwachten van WPG-Manteau… en na eventuele opmerkingen, aanpassingen gaat het in druk. Superbenieuwd, heb er de eerste jota nog niet van gezien. Wim krijgt ook een tweewekelijkse column in De Morgen… spannend. Het ontwerp van de kaft vind ik maar niets… mais les goûts et les couleurs ne se discutent pas… layoutmatig is het ook niet helemaal oké, het blijkt nochtans van de hand en uit het brein van een professionele layouter  gesproten te zijn. Hopelijk is Wim dezelfde mening toegedaan en komt er iets anders voor in de plaats. Guy heeft binnenkort een tentoontstelling ‘Scramble for Africa’ (http://www.nucleo.be/blancoproject/index/nl/78).

 

Minder weer, geschikt om eens aardbeienconfituur te maken.

Reacties zijn gesloten.