Dag 108-109 – maandag-dinsdag, 6-7 juni 2016

Dag 108-109 – maandag-dinsdag, 6-7 juni 2016

Dag 108 – maandag, 6 juni 2016

Bezig geweest in huis met van alles en nog wat, o.a. klaarzetten bureau Yves voor verhuis van mijn oude PC op zijn bureau en opruiming van mijn eigen bureau.

Dag 109 – dinsdag, 7 juni 2016

Vanmiddag mijn oude PC naar Lucky’s PC gebracht voor overdracht van mijn mails en contactpersonen naar mijn nieuwe PC. Bezig geweest in huis met van alles en nog wat. Boodschappen gedaan.

In de namiddag rondgetoerd met Yves in diverse recyclage & brocantewinkels. ’s Avonds mosselen met frieten, daarna nog wat TV gekeken en 21ste hoofdstuk van de ultieme roman getackeld. Nog vier hoofdstukken te gaan en het boek is inhoudelijk klaar… Voor Hedwig nog heel wat werk om te uniformiseren en te editen voor druk.

Reacties zijn gesloten.