Dag 107 – zondag, 5 juni 2016

Dag 107 – zondag, 5 juni 2016

Yves had boekenverkoop in Oostende en we zijn ‘s morgens op vraag van Nikki richting kinderboerderij getrokken. Er was een nieuwe soort eenden… die hadden precies een pruik op en Romi wou absoluut dat ik daar een foto van nam omdat ze die zo grappig vond. Romi heeft de schrijfmicrobe erg te pakken… ze schreef 4 blaadjes vol met haar zieleroerselen… echt mooi om te lezen. Na de lunch (een pain de veau – die de kindjes superlekker vonden – met Keniaanse boontjes & aardappeltjes) trokken we richting De Haan. Ondanks de voorspellilngen viel het weer goed mee… maar er waren geen kindjes op het strand en van een bloemenverkoop kwam niets terecht, tot grote ontgoocheling van Nikki, die zich al gauw begon te vervelen. Na twee uur en een ijsje trokken we weer huiswaarts. Na badje en avondeten samen met Guy, trokken ze weer richting Gentbrugge.

Reacties zijn gesloten.