Dag 97 – donderdag, 26 mei 2016

Dag 97 – donderdag, 26 mei 2016

’s morgens was Nikki al rond 6.15 uur klaarwakker. Heb haar proberen uit te leggen dat zij respect moest hebben voor een ander zijn slaap, maar ik vrees dat het niet echt doorgedrongen is. Zei tijdens het ontbijt dat het toch niet moeilijk kon zijn om nog wat uit te slapen tot de kleine wijzer op de 7 stond en de grote op 12, maar dit werd door Romi weggelachen, die zei dat Nikki nog geen cijfers kon lezen… dat kan pas in het eerste studiejaar, oma… waarna beiden het uitschaterden. Ontbeten samen met Guy, die pas om 1.30 uur was thuisgekomen na een lange werkdag in de golfclub van Hasselt waar hij samen met 6 andere kunstenaars de muren van een zaal had beschilderd met enkele mooie taferelen. Daarna kwam ook Ilse, die pas om 2.30 uur was gaan slapen en nog heel veel to do’s had voor de voormiddag. Toen iedereen het huis uit was richting Brugge gereden, de verkeersdrukte viel mee. De zon scheen… nog wat huiselijke taken afgehaspeld, en daarna richting De Haan gereden rond 15.30 uur… en liggen bakken in de zon bij ‘Oscar’ tot 18.00 uur. En dat heeft superveel deugd gedaan.

Reacties zijn gesloten.