Dag 96 – woensdag, 25 mei 2016

Dag 96 – woensdag, 25 mei 2016

De kok van ‘De Buffel’ is ziek gevallen. Ilse belde vanmorgen of ik vroeger kon komen en de kindjes kon afhalen aan school. Vlug lasagne klaargemaakt, brood en kaas gekocht en richting Gentbrugge gereden. Veel vrachtwagens, grr… In de Kasteellaan wat zalf gekocht voor mijn superdroge handen en daarna Nikki, Romi en vriendinnetje, Anna opgehaald. In Gentbrugge lasagne in de oven gestopt en samen gegeten… Kinderen hebben super goed samengespeeld en ik kreeg vrij spel om wat op te ruimen en de vele was te plooien en te strijken en in de kasten te krijgen. Nikki had een tandje kwijt en ’s avonds stopte ze die onder haar hoofdkussen samen met een paar tekeningen voor de goede fee die zou komen en onder het hoofdkussen een cent zou achterlaten. De goede fee vond het tandje echter niet direct en toen Nikki half wakker werd, heb ik dat tandje veiligheidshalve dan maar laten zitten. Romi had een heel mooi poëtisch verhaal neergeschreven, ik was echt onder de indruk. Ze kan ook al heel vlot lezen. Na het badritueel, het verhaaltje lezen o.a. van ‘De Krekel en de Mier’, een verhaal dat Romi nogal triestig vond voor de Krekel, die toch heel de zomer mooi gezongen had… zijn beiden vlug in slaap geraakt rond 20.00 uur. Daarna nog wat opgeruimd en ook gaan slapen.

Reacties zijn gesloten.