Dag 73 – maandag, 2 mei 2016

Dag 73 – maandag, 2 mei 2016

De foto’s van onze loopwedstrijd staan nu bijna allemaal online op https://www.flickr.com/photos/131446979@N04. Vandaag kreeg ik een mooi mailtje van mijn plaatsvervangster Heidi. Heeft me plezier gedaan. Ze vroeg zich af of ik wel mijn draai vond met mijn zeeën van tijd nu… heb haar geantwoord dat mijn zeeën van tijd soms veranderen in een klein meertje. Ze hebben het druk in het VLIZ, maar het groeit hen voorlopig niet boven het hoofd. Kaartjes en online cadeautjes gekocht voor Elien die babydochter Sien kreeg en buurvrouw Nele die in april bevallen is van Chloé. Heb me ingeschreven voor voordracht ‘50+ actief Brugge’ over de duistere wereld van blinden op 24 mei. ’s Avonds 4 afleveringen na elkaar gezien van beklijvende serie ‘Modus’. Pas rond 2.30 uur bedwaarts.

Reacties zijn gesloten.