Dag 74 – dinsdag, 3 mei 2016

Dag 74 – dinsdag, 3 mei 2016

Laat opgestaan… 9.30 uur. Ben voor schoonmama drie speciale Damart-onderhemden gaan kopen. We zijn ’s middags lekker gaan lunchen in de ‘Dampierre’. De vrouw des huizes is zwanger en zal binnen vier weken bevallen. Daarna naar Sluis gereden, kabeljauw, oesters en groenten en fruit gekocht en naar paar een paar recyclagewinkels gereden. Heb een mooie plantenpot gekocht en boek voor Ann ‘Organizational behavior and personnel psychology’ (Kenneth N. Wexley & Gary A. Yukl). Ook een antiek kastje, in de deur plaats voor een vijftal foto’s. Heb die geboend en kastje zal een plekje vinden in de badkamer. Mail van vriendin Ann Maenhoudt gekregen… ze is nog altijd een superbezig bijtje met heel veel interesses. Vanavond de laatste vier afleveringen van de series ‘Modus’ gevolgd… het was een mooie serie.

Reacties zijn gesloten.