Dag 72 – zondag, 1 mei 2016

Dag 72 – zondag, 1 mei 2016

boshyacinthenPrachtig weer vandaag. ’s Morgens mooie planten gekocht voor de tuin… de lente is er nu volop, de boshyacinthen doen hun opperste best. Met schoonmama wandeling gemaakt buiten het woonzorgcentrum, ze had het koud. Daarna warme appeltaart met ijs en koffie in de refter. Toen we terug naar boven gingen, kreeg ze het moeilijk, ze wou persé mee naar huis. Ik zei dat dit niet kon… ze kan niet meer uit de voeten en heeft zorg nodig. Heb haar in de gemeenschappelijke zaal achtergelaten. Tegenover haar zat een uitdrukkingsloze oude dame… ze keek dwars door ons heen… blik gericht op het oneindige. Daarna bezoekje gebracht aan Yves die een kunstboekenstand had aan het Permekemuseum. De zoon van Dr. Lecompte had een stand tegenover hem, zijn schilderijen konden me niet bekoren. ’s Avonds lekker gegeten… Parmaham met meloen en daarna entrecôte au poivre vert met frietjes overgoten met lekkere wijn.

Reacties zijn gesloten.