Dag 53 – maandag, 11 april 2016

Dag 53 – maandag, 11 april 2016

’s Morgens boodschappen gedaan (fruit, groenten, lekkers, etc.), daarna macaroni met hesp en kaas gemaakt, daarna richting Gentbrugge gereden. Er was heel veel verkeer, was blij dat ik de autostrade kon verlaten, veel vrachtwagens. Om 15.00 uur Romi en Nikki gaan ophalen in school, gelukkig vlug gevonden dankzij slimme GPS (heel veel wegenwerken en omleidingen in Gent). Pannenkoeken met aardbei klaargemaakt, wat opgeruimd, gestreken daar… terwijl Romi haar huiswerk maakte en daarna met Nikki haar hart ging ophalen op de trampoline. Cadeautjes van opa uit Thailand gegeven… ze waren superblij met de powerbanks, de T-shirts, spiegels, en ander leuks.

Bad laten vollopen, hun haren gewassen, pyjama’s aan en rond 18.30 uur kwam Guy thuis. Samen de macaroni gegeten, kinderen nog wat gespeeld, bedjes in… rond 20.00 uur terug huiswaarts gereden. Het was een mooie dag… Mijn voetjes deden pijn. Thuis brobbelvoetbad genomen en genoten van infrarood… uitgebreide pedicure en ik voelde me daarna als herboren.

Reacties zijn gesloten.