Dag 52 – zondag, 10 april 2016

Dag 52 – zondag, 10 april 2016

Vanmorgen geslapen tot 9.30 uur… na het ontbijt de facebookpagina van D-B-D bijgewerkt en de reglementen. Yves is op persreis vertrokken naar de Côte d’Azur. Na de middag beginnen lezen in boek van Marie Kondo… en ik kon de aandrang niet weerstaan om te gaan opruimen… kast onder de televisie, barkast, bureau boven. Ouwe PC’s en kapotte printer, moulinette & sapcentrifuge staan klaar om te eindigen in het containerpark. In haar boek stelt ze dat je er een gewoonte van moet maken om iedere dag iets op te ruimen… lijkt me haalbaar. Vanavond telefoontje gekregen van Ilse die net terug zijn van Normandië… of ik de kinderen kan gaan ophalen aan school om 15.00 uur morgen en of ik ook iets kan voorzien om te eten… We doen dat met veel plezier. Dus morgen eerst en vooral boodschappen doen, vlug kokkerellen en dan richting Gentbrugge.

Reacties zijn gesloten.