Dag 47 – dinsdag, 5 april 2016

Dag 47 – dinsdag, 5 april 2016

kuitblessureKuit is nog aan het tegensputteren… vandaag veel gedaan voor onze loop Damme-Brugge-Damme. ’s Middags konijn met peren gegeten (was klaargemaakt door ons Ann), mmm… het was superlekker. In de vroege namiddag naar schoonmama… ze was nog heel zwak. Heb haar als een baby eten gegeven… yohourt en één boterham met choco, waar ze heel lang over gedaan heeft. Haar kamer wat opgeruimd en haar was meegenomen. Naar Guy gebeld die op een trein zat te wachten in Parijs… terugweg naar Gentbrugge. De kindjes stellen het goed in Frankrijk en genieten van strand en zee samen met moemoe, de tantes, de nichtjes en kozijntjes. Daarna naar de loopclub, na 5 minuten heb ik het moeten opgeven… snerpende pijn in de kuit. ’s Avonds nog geprobeerd om de oude HP-printer op PC met Windows 7 te installeren, maar kon – na heel wat zoekpogingen – geen geschikte driver voor een HP 1400 vinden, grrrr. Ging met een ontevreden gevoel naar bed en heb dan ook slecht geslapen.

Reacties zijn gesloten.