Dag 48 – woensdag, 6 april 2016

Dag 48 – woensdag, 6 april 2016

aardbeienVanmorgen rond 8.00 uur, 600m gaan zwemmen en daarna genoten van waterval en brobbelbad in de wellnessruimte. Daarna AVG virusscanner met succes terug geïnstalleerd op mijn PC… oef, gelukt zonder problemen. Ook de vele pop ups die verschrikkelijk op mijn zenuwen werkten zijn verdwenen. Late verjaardagswens naar Mony gestuurd en mail naar Hilde dat we dringend eens moeten afspreken. Verjaardagswens gestuurd naar Lieve, die prompt antwoordde dat haar moeder ook bereid was om eventueel bij te springen bij Damme-Brugge-Damme. Blij dat te lezen… we zijn nu bijna compleet wat medewerkers betreft voor de daginschrijvingen. Tonijn met spinazie gegeten en daarna nog wat voor Damme-Brugge-Damme gewerkt en boodschappen gedaan. Daarna naar schoonmama. Ze zag er al wat beter uit en had toch al zelfstandig iets gegeten (boterhammen en peperkoek) en gedronken (koffie). Had aardbeien voor haar mee… heb een deel in stukjes gesneden en bestrooid met suiker… en haar met een lepel ‘gevoederd’ (zelfde gevoel alsof je een baby zijn fruitpap geeft). De rest heb ik in haar ijskast gedeponeerd voor morgen. Ze was heel lucide en ik kon er normaal mee praten. Even naar Yves gebeld die nog in Thailand zit. Ik begin te geloven nu dat gepensioneerden tijd te kort komen… het is nu 22.00 uur en ik heb nog niet eens de TV opengezet, ook niet voor het journaal.

Reacties zijn gesloten.