Dag 46 – maandag, 4 april 2016

Dag 46 – maandag, 4 april 2016

Vanmorgen gaan zwemmen… heb ongeveer 900m aan een stuk gezwommen. Voelde me als herboren erna. Mijn kuit is beter, maar nog niet helemaal oké. Vandaag allerhande taken voor onze loopwedstrijd afgewerkt (pers aangeschreven voor opname wedstrijd in agenda’s, voorbereiding gepersonaliseerde mail naar de reeds ingeschreven deelnemers, etc.). Vanmiddag een salademix gemaakt van komkommer, zeekraal, waterkers en kerstomaatjes met gerookte zalm… mmm, was lekker. Vanavond schoonmama gaan bezoeken. Ik had een eng gevoel toen ik binnenkwam, het was helemaal donker, haar bed was opgemaakt met kraakwitte nieuwe lakens, ze had een heel licht slaapkleed aan… ze leek precies dood. Ik vroeg haar waarom ze zo in het donker lag, waarna ze haar schouders ophaalde… heb de gordijnen opengetrokken. Ze zei daarop, het is hier toch maar koud… Ik vond het ook koud in de kamer, ze had een flinterdun slaapkleedje aan en was enkel bedekt met een laken en een sjaal. Heb de chauffage op 5 gezet en aan de bejaardenhelpster gevraagd waar haar donsdeken naartoe was. De bejaardenhelpster zei dat ze altijd wel een voorraad hadden… ze zocht in de kasten maar vond er geen en beloofde ervoor te zullen kijken. Heb haar niet meer terug gezien. Heb een dikke vest boven op de sjaal gelegd. Schoonmama was lucide en leek weer beter dan gisteren. Heb voor haar nog een clementientje klaargemaakt, ze kreeg maar drie partjes naar binnen… ze heeft nog last van fluimen die nu en dan opkomen. Hopelijk evolueert het verder goed.
Hopelijk is de kuit morgen weer beter zodat ik weer naar de loopclub kan.

Reacties zijn gesloten.