Dag 42 – donderdag, 31 maart 2016

Dag 42 – donderdag, 31 maart 2016

dolfijnVandaag rustige dag… ’s morgens hebben Romi & Nikki zelf de kinderfilm ‘Dracula en Hotel Transsylvanië 2’ gekozen… hoe komt het toch dat kinderen zo’n films mooi vinden? ’s Middags bollekes gehakt met tomatensaus gegeten. ’s Namiddags de dolfijn afgewerkt en Romi en Nikki hebben vooral buiten gespeeld. Romi kan verbazend goed overweg met een springtouwen en beiden hebben leren hoelahoepen… Daarna zijn ze aan het knutselen geslagen… cadeautjes voor papa en mama inpakken en een huisje maken voor de robotten.

Rond 16.30 uur is Guy de kindjes komen ophalen. Avond, vergadering in Oostkerke in ‘De Knotwilg’, voorbereidselen wedstrijdloop Damme-Brugge-Damme. Nog veel to do’s voor mij!

Positief antwoord van AVG…  Ik kan die opnieuw installeren, maar moet eerst alle AVG-bestanden verwijderen. Ik antwoord dat ik hun instructies zal opvolgen wanneer meer tijd volgende week.

Reacties zijn gesloten.