Dag 43 – vrijdag, 1 april 2016

Dag 43 – vrijdag, 1 april 2016

Toen ik probeerde labels te printen voor D-B-D liep de inkcartridge vast van de HP printer. Geprobeerd om het op te lossen door instructies op te volgen, zonder succes…. Grrr. Naar Mediamarkt getrokken en nieuwe printer gekocht… geïnstalleerd, werkt perfect. Labels geprint voor onze loopwedstrijd. Namiddag, bezoek aan schoonmama die zeer ziek is… bronchitis. Geprobeerd om haar te helpen om iets te eten, maar meer dan 1/3 van yohourt potje ging er niet in. Ze hoestte dikke fluimen op, net voor ik wegging stikte ze bijna in haar fluimen, was me dat schrikken. Tapottage toegepast op haar bovenste borstkas en toen ging het over. Naar Yves gebeld om hem te laten weten dat ze echt niet goed was. Yves stelt het goed, 30° C daar. Al veel tempels bezocht. Daarna boodschappen gedaan en ’s avonds naar film gekeken ‘Margin Call’ met Jeremy Irons en Kevin Spacey.

Reacties zijn gesloten.