Vrijdag, 19 januari 2024

Vrijdag, 19 januari 2024

We beleefden een bruisende avond in de mooie setting van de Stadsschouwburg, waar we ons lieten onderdompelen in de magische wereld van ‘Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub’. Poëzie, meeslepende zang en dans, een dynamisch samenspel van serieuze diepgang en hilarische burleske momenten.
Een kleurrijke mix van acts, zang en dans, levendige kleuren, scherpe karikaturen, een vleugje circusmagie en een dolle dosis knuffelwaanzin. De zintuigen werden geprikkeld, een avond vol verrassingen en onverwachte wendingen… die ons soms even uit onze comfortzone haalden. Achteraf nog even een halte gehouden en wat bijgepraat met ons Ann in de gezellige warmte van de sfeervolle kroeg ‘De Vloamse Trine’ bij een heerlijk smakende Gin Tonic…

En ondertussen blijft onze Wim busy as ever… We lazen een tijdje geleden enkele leuke artikels in Het Laatste Nieuws (30/12 – Blik op 2024 – Liesbeth De Corte) en De Morgen (04/01 – Tussen de Lakens – Deborah Seymus) en gisteren 18/01 in Knack Weekend ‘Seksuologen over de toekomst van ons seksleven‘, van de hand van Marie Leys.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.