vrijdag, 22 december 2023

vrijdag, 22 december 2023

Mijn batterijtjes waren de laatste tijd op en een verminderde weerstand met de invasie van een pittig virusje in mijn lijf waren het resultaat… de strijd met koude rillingen, gewrichtspijnen, genies, gebibber en hoge koorts doorstaan. Het is beter nu, maar voorlopig is loopplezier nog niet aan de orde.

Tijdens deze herstelperiode moest ik helaas wat geweldige activiteiten en voorstellingen aan me voorbij laten gaan, waaronder de presentatie van het boek ‘De moed om mens te zijn – een ode aan de levenskracht‘ door TEJO-bestuurslid, Danny Van De Velde. Een gemiste kans, maar gezondheid gaat natuurlijk voor alles. Het door Danny ondertekende boek ligt klaar om te tackelen, ik kijk er al naar uit.

De kerstgeest waart rond en de kerstboom staat ondertussen te schitteren, omringd door de cadeautjes voor kerstavond. De menu’s zijn klaar, de ingrediënten voor de hoofdschotel zijn besteld en ik ruik nu al, in gedachten, de heerlijke geuren van het garende marcassin-gebraad. Deze morgen in alle vroegte samen met Yves nog de laatste boodschappen gedaan… De ijskast zit propvol en vanaf morgenmiddag is het alle hens aan dek om er een mooie kerstavond van te maken.

De planning is opgemaakt zodat er weer wat orde is in de chaos van mijn hoofd. Het regelen van de laatste details brengt me een gevoel van controle en anticipatie. Kerst staat voor de deur, en ik kan niet wachten om te genieten van de warmte van het gezelschap van onze kroost, de magie van het heerlijke samen tafelen en de cadeautjesruil.

Het is nu aftellen naar een weerom onvergetelijke kerst, gevuld met liefde, lachen en levenskracht! Ik kijk er al naar uit!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.