Woensdag, 14 juni 2023

Woensdag, 14 juni 2023

Na een mooie en rimpelloze rit van anderhalf uur – met dank aan Waze –  moeiteloos aangekomen in het mooie Zierikzee! De magie in Romantik hotel Mondragon begon al bij het inchecken, waar onze nummerplaat al bekend was en we zonder gedoe onze auto konden parkeren in de vlekkeloze parkeergarage.
We krijgen de prachtige kamer 24 op de tweede verdieping. Alles ademt er een geur van nieuwigheid uit en de heerlijk frisse lucht van de airco op een aangename 21 graden biedt verlichting tijdens deze hittegolf. Het ruime bed, de mooi uitgeruste badkamer en de rustgevende ecru en groene tinten geven ons een fikse energieboost.

Op een tafeltje vinden we een mooie handgeschreven persoonlijke boodschap van algemeen directeur Govert Janzen, wat snoep en koekjes en een bon voor een onthaalcocktail.
Life is full of surprises!
Na een verkwikkende douche onder de regensproeier, maakten we een mooie wandeling langs de Nieuwe Haven, onze eerste indruk: dit wordt een schitterende tweedaagse!

Na een lange wandeling nestelden we ons op het terras van ons hotel, waar Yves genoot van de lekkere cocktail Pornstar en ik van mijn klassieke apero Gin-Tonic. Daarna volgde een heerlijk diner in restaurant Cristó. Heel attente, efficiënte bediening en gastronomische ‘gerechjes’ tot in de puntjes verzorgd.

Aangezien we reeds vroeg uit de veren waren door een heel vroeg tandartsbezoek, lieten we rond 22.30 uur ons vermoeide lichaam neerzinken op het weelderige bed en belandden we bijna stante bede in de armen van Morfeus, met een diepe rustgevende slaap als gevolg.

 

Reacties zijn gesloten.