zaterdag, 14 mei 2022

zaterdag, 14 mei 2022

Vorige week genoten van Holland… Middelburg, Het Veerse Meer. Het was herbronnend om er weer eens ‘uit’ te zijn… Twee sauna’s meegepikt om mijn spirit, na een heel drukke tijd, wat up te liften.
Gisteren nieuwjaarsreceptie & spaghettiavond van AC Sodibrug. Het was hartverwarmend om de Sodi-draad weer op te pakken en mijn goede voornemens om weer wat aan mijn conditie te doen wat aan te zwengelen… De drukte van de voorbije weken heeft de loopambities wat op de achtergrond verdreven. Vanaf volgende week staan een zwembeurt en een paar joggingsessies weer op het programma.

Deze namiddag staat permanentie in de Speelmanskapel op het programma… Iemand is plots uitgevallen door een sterfgeval en vanmiddag ben ik dus van dienst voor het onthaal van IMAGO,  een tentoonstelling in het kader van  de vijfjaarlijkse wedstrijd voor West-Vlaamse kunstenaars, ingericht door het Provinciaal Verbond van West-Vlaamse Willemsfondsafdelingen en thema afdeling Kunst-Wijs. Wegens corona werd de rondreizende tentoonstelling meerdere malen uitgesteld. Ook in Brugge was dit het geval… De eerste prijs ging naar Patricia Moeyaert, de 2de prijs was voor Hans Vandeweghe , 3de prijs Jo Vandeleene en 4de prijs Peter De Kock.
Benieuwd! Zien wat dit wordt.

Gisteren was ook de opening van Guy’s tentoonstelling, ‘A Boy on a Dophin’.
Dit staat op het programma voor 2morrow! Superbenieuwde moeder!

 

Reacties zijn gesloten.