Donderdag, 20 mei 2021

Donderdag, 20 mei 2021

Van TeJo thuispermanentie deze week… Les jours se suivent et ne se ressemblent pas… een highlight,  zondag 9 mei, moedertjesdag. In shifts bijna de hele kroost op bezoek, bloemen, zon, mooi weer, een tuin in volle bloei, heerlijk bijpraten, geurenquiz, nice vibes… wat moet een mens meer hebben?
In verschillende shifts werd gretig geplukt van het buffet met de ‘plats de fruits de mer’. Het was een heerlijke dag.

Samen met de loopvriendinnen joggen we nu tweemaal per week, aangename momenten om alle stress die soms met cloud- en computerproblemen gepaard gaat, van je af te werpen.

Ondertussen gingen de terrassen weer open en zondag genoten Yves en ik na een lange wandeling doorheen het mooie Brugge, op het terras van de ‘Singe d’Or – De Gouden Aap’ op ’t Zand van een theetje en een wijntje. Brugge leek plots weer te herleven en in feeststemming, overal blije gezichten.

Guy en zijn kroost, allen getest en negatief, trokken tijdens het O.L.H.-weekend naar ‘Les Meilleroux’… en ons Ann genoot van een paar dagen welverdiende rust in het mooie kasteel Pietersheim in Lanaken.

De coronacijfers blijven dalen… eenmaal minder dan 500 zieken op intensive care, kunnen we weer uitkijken naar versoepelingen. Het licht schijnt al weer een beetje meer op het einde van de coronatunnel.

covid-10 cijfers - 20 mei 2021 - Bron: De Standaard

Reacties zijn gesloten.