Zondag, 9 februari 2020

Zondag, 9 februari 2020

Genoten van een mooie, maar ook drukke week. Maandag, een gelukkige oma van dienst. Verjaardag van Nikki ook. Na de stilaan goed aanzwellende huistaken voor de school (spreekbeurt Romi over Congo, spelling, etc.), samen op stap op cadeautjesjacht en geopteerd voor een synthetisch, ademend hondje, die Nikki meteen met de naam ‘Moatje’ geadopteerd en gedoopt heeft… het wordt moeilijk om zelf hét juiste verjaardagscadeau te kiezen voor onze meiden.

Gezellig samenzijn ’s avonds met heel de familie, ook ons Ann was van de partij met een prachtige ruiker bloemen.

Verder in de week deelname aan enkele vergaderingen (infoavond heraanleg van een 18-tal straten in onze buurt, voorbereiding netwerkbijeenkomst maart), loopkes met de loopvriendinnen, bijpraatlunch met een ex-collega… vandaag lunch met Wim, na zijn deelname aan ‘Liefde tussen de lijnen: Over de liefde gesproken‘,  met Alicia Gescinska, Heleen Debruyne, Bregje Hofstede, Adriaan van Dis, Elise Caluwaerts en Aaron Wajnberg in de Grote Post (Oostende).
Leuk! Dat was weeral een tijdje geleden. We zijn weer mentaal helemaal bij en geüpdated.

De voorspelde storm lijkt nog mee te vallen… straks luisteren naar het nieuws om de omvang van de schade hier en daar te taxeren.

Deze week uitgebreide reportage over Wim in Psychologies Magazine (feb-mrt 2020, p.54-58) van de hand van Sigyn Elst, foto’s van Filip van Roe.
Die bewaar ik met heel veel zorg in ons archief…

Reacties zijn gesloten.