maandag, 20 januari 2020

maandag, 20 januari 2020

Vanmorgen wat voorbereidselen en administratie verzorgd voor onze loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme, de TeJo-netwerkdag… bureau opgeruimd en in de namiddag gaan uitwaaien en een mooie wandeling gemaakt met manlief langs het strand van De Haan. We waren bijna alleen op die prachtige zandvlakte, de dijk en de badplaats waren desolaat en zo helemaal anders dan tijdens het weekend en de vakanties. I love this place sooo much, ik kan zo intens genieten van het zicht op die weidse zee en horizon, de helende lucht die je longen een boost geeft, de knerpende schelpen onder onze voeten… en dat geeft me steeds weer een kosmisch, alles overspannend gevoel van ruimte.  Een heerlijk gevoel dat nog heel lang blijft nazinderen in mijn hele lijf.

Reacties zijn gesloten.