Maandag, 2 december 2019

Maandag, 2 december 2019

Bewolkte hemel bij het opstaan… Vanmorgen zorgde  pianiste Yasmina voor live muziek bij het ontbijt. Het is nu 10.30 uur en de zon laat nog op zich wachten. Terwijl ik in de ligzetel zit met de ipad op de schoot bewonder ik het ondertussen prachtig geworden Iberostar hotel naast ons. Twee jaar geleden was het daar nog een drukte van jewelste en was het nog in volle opbouw… Ik popel om even binnenkort een kijkje te gaan nemen daar.

Naast mij zit al twee dagen een weirdo… Hij komt iedere morgen zijjn hotelhandoek en groene badhanddoek op de ligzetel leggen. Hij ligt nooit in de ligzetel maar zit als een yogi of blijft rechtop staan een creepy boek  in de hand: ‘The Cruellest Month’… Ofwel heeft hij rugproblemen ofwel ervaart hij in het dagelijkse leven een gebrek aan aandacht. We zijn er nog niet uit.

We kwamen bijna aan onze 10000 stappen vandaag… Met de zwempartijtjes erbij gerekend komen we aan voldoende lichaamsbeweging.

Enkele cadeautjes gekocht voor het thuisfront. ‘S avonds meegedaan aan een filmquiz en daarna was er een optreden van Charlie Circus…. Wat een halsbrekende toeren die man allemaal uithaalde, wow!

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.