Zaterdag, 30 november 2019

Zaterdag, 30 november 2019

Om 7.30 uur richting Oostende vertrokken en om 10.45 uur met een half uur vertraging vertrokken. Een tussenstop in Las Palmas Gran Canaria en om 16.45 uur plaatselijke tijd geland in Tenerife. Tijdens de vliegtuigrit kennisgemaakt met de dame naast ons die zes maanden geleden haar man verloren heeft. Hij had suikerziekte, voet geamputeerd en verbleef in een woonzorgcentrum. Toen ook zij in het ziekenhuis van een ingreep revalideerde overleed hij in zijn slaap. Ik ben net een robot zei ze meermaals, twee knieprotheses, 2 heupprotheses, twee schouderprotheses… Een achillespees die mankeert… Speciale zwachtel en schoenen…  Haar hart die ook niet helemaal oké is… een lijdensweg en nu en dan pinkte ze een traantje weg tijdens haar treurig verhaal. Ze was destijds dagmoeder en haar huisarts heeft haar aangeraden om nu echt voor haarzelf te zorgen en te genieten van iedere dag. Ze trekt naar een vriendin die een appartement heeft in Tenerife en huurt het appartement boven haar voor 14 dagen…

We nemen afscheid en in de luchthaven trekken we naar de TUI-stand, die ons voor het transfer naar het hotel naar bus nr. 44 verwijst. Wat een heerlijk weertje… Blauwe lucht, zon, blije mensen. Na een half uurke komen we aan in Hotel HOVIMA Costa Adeje. Een vriendelijke baliemedewerker geeft de nodige uitleg en we krijgen kamer 912 toegewezen… Jammer dat we niet de suite van vorige keer kregen, maar toch gelukkig met de ietwat kleinere kamer met lateraal zeezicht.

Na het uitpakken genoten van een lekkere maaltijd en een wandeling gemaakt langs het strand. Terug in het hotel was er een optreden van drie tenoren… Genoten prachtige aria’s en deze mooie eerste avond.

Reacties zijn gesloten.