zaterdag, 1 juni 2019

zaterdag, 1 juni 2019

Een prachtige dag!

Dit wordt vanmiddag quality-sea-us-time! Deze morgen naar het kerkhof getrokken en nieuwe planten aangekocht voor bij het graf van schoonmama. Daarna witte en paarse asterachtige planten in de tuin geplant.

In onze brievenbus vanmorgen een persknipsel uit Het Laatste Nieuws gevonden, gedropt door een van onze lieve buurmannen.  De intro: ‘Lene leest tussen de lakens… journaliste Lene Kemps duikt elke week met een ander boek tussen de lakens. Deze week: ‘Waarom mannen geen seksboeken kopen‘.

Als ik naar de bib ga, dan is mijn eerste werk altijd even checken op een van de monitors of Wims boek al dan niet uitgeleend werd. En ja, nu en dan is die uitgeleend in een of andere vestiging. Blij dat op die manier enkele mythes rond mannelijkheid en seksualiteit bij de mannelijke en ook vrouwelijke lezers doorprikt worden.
Wat is nu nog normaal, wat is het helemaal niet meer?

Reacties zijn gesloten.