donderdag, 4 april 2019

donderdag, 4 april 2019

Time goes by fast… netwerkbijeenkomst TEJO Brugge (28 maart – wat assistentie bij de voorbereiding & nazorg), met als keynote speaker mevr. Inge Schoevaerts (coördinerend adviseur Klachtenlijn Kinderrechtencommissariaat en secretaris Commissie van Toezicht jeugdinstellingen Kinderrechtencommissariaat) die het had over het ‘Psychisch welzijn van de jeugd op de snijlijn van onderwijs en gezin’ & onze loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme (28 april) die eraan komt. Nog veel to do’s.

Wim is na een drukke periode vanmorgen voor een weekje naar Moraira (Alicante) voor een fietsvakantie. Het weer is wat minder daar…  altijd leuk om zijn tochten te volgen op Strava.

Guy verblijft als residentieel schilder voor een maand in Arte Ventura (www.arteventura.eu). Een paar foto’s ontvangen via WhatsApp, mooi daar, totaal andere omgeving, veel natuur. Ilse zal hem met de kinderen nareizen in de loop van de paasvakantie voor een paar dagjes Sevilla.
Une vie d’artiste pleine de couleurs.

Bij Ann alles goed professioneel… en ook privé. Haar nieuwe fiets lonkt naar nieuwe fietsuitdagingen.

Gisteren hadden we de reünie van de Spitsbergenreis in Kinepolis… het was leuk om alles weer her te beleven via de mooie film en achteraf bij een hapje en een drankje wat bij te praten met enkele reisgenoten. We kregen ook een fraaie publicatie mee van de hand van medereiziger Jaak Palmans (www.pacomaja.be). Daarna samen met drie reisgenotes nog buiten op een zonnig terras van een lekker maal genoten. Het was een mooie dag.

Daarna ook wat in de tuin gewerkt… er waren kale plekken in het gras (gras gezaaid) en onkruid gewied en witte gladiolenbollen geplant. Nu staan de narcissen & hyacinten in volle bloei… straks wordt het weer een weelde van de boshyacinten, ik geniet er ieder jaar weer van.

Ben het boek ‘Nine lives – in search of the sacred in modern India’ (William Dalrymple) aan het lezen (voorbereiding reis naar India).

 

Reacties zijn gesloten.